Majlinda 2020

 

"Majlinda"2020, Tashmë Majlinda është një objekt estetik e cila i ka shërbyer njerëzve të thjeshtë për të siguruar jetësen e tyre të përditshme. Në të njëjtën kohë Majlinda i ka shërbyer dhe ç'ështjeve ambjentaliste, dhe në mënyrë indirekte pushteteve, sistemit i të cilëve vazhdimisht ka pasur një sjellje arrogante dhe të dhunshme kundrejt Majlindës. Majlinda për vite të tëra ka transportuar me tonelata materiale të riciklueshme, metale, plastike etc... Tashmë Majlinda është në një eskpozitë në #GaleriaeBregdetit Radhim të Vlorës #HotelPicasso ku do qëndroj një muaj dhe mirëpret vizitore, që tanimë të reflektojnë për politika pozitive dhe përfshirëse për njerëzit e Majlindës...

Instalacion multimedial

Motorciklet e modifikuar dhe e pikturuar me forma gjeometrike 2020

majlinda1
majlinda1

majlinda2
majlinda2

DSC09063
DSC09063

majlinda1
majlinda1

1/7